друкувати


На День захисту дітей у Донецьку влаштували фестиваль морозива

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-03 10:55:28

Організатори благодійної акції «Кожній дитині посмішка», нагодували солодким кілька тисяч малюків та їхніх батьків.

У вівторок Донецьк став самим солодким містом - про це подбав народний артист України Вадим Писарєв. Разом зі своїм благодійним фондом «Творчий Олімп» він влаштував у діловій столиці України справжній фестиваль морозива.


Хто тільки не пробував смакоту: і діти, і дорослі! Навіть пенсіонери законно стояли в черзі за ласощами.

«Ми так вдячні організаторам за це свято, - говорили щасливчики, які встигли з'їсти не одну порцію солодощів. - Дуже хочеться, щоб таких акцій було якомога більше».

Крім фестивалю морозива, маленьким донеччанам пропонували взяти участь у конкурсах, іграх, вікторинах, подивитися виступи дитячих танцювальних і співочих колективів Донецька і Донецької області, а також молодих талантів хореографічної школи Вадима Писарєва. Наприкінці свята, всі діти отримали подарунки від народного депутата України Тетяни Бахтєєвої і депутата Ворошиловської районної ради Донецька Олександра Адамова.

«Я дуже радий, що цьогорічний День захисту дітей запам'ятається жителям нашого міста, - зізнався організатор фестивалю Вадим Писарєв. - Діти - наше майбутнє, і саме сьогодні ми повинні допомогти їм, приклавши всі свої таланти та можливості. Один благодійний концерт, звичайно ж, не вирішить проблеми осиротілих дітей або дітей-чорнобильців, а в День захисту дітей хочеться бачити радісні усмішки малюків. Учасники концерту теж діти - вони вже зараз розуміють, що робити добро людям - це задоволення».