друкувати


Співробітник Державної служби охорони виявився грабіжником

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-02 02:30:32

Згадався старий анекдот, в якому начальник викликає до себе молодого співробітника міліції і запитує, чому той вже кілька місяців поспіль не бере зарплату, на що підлеглий висловлює здивування: мовляв, а тут ще й зарплату платять?

Вказаний жарт, напевно, всерйоз сприйняв молодий співробітник спецпідрозділу «Титан» Державної служби охорони УМВС в Івано-Франківській області, який вирішив покращити своє матеріальне становище за рахунок івано-франківського підприємця. 11 травня цього року «правоохоронець» серед білого дня завітав до нього в крамницю, звідки, погрожуючи спецзасобом травматичної дії – по просту кажучи пістолетом, що стріляє резиновими кулями, виніс більше 20 тисяч гривень.

Як повідомив начальник СЗГ УМВС в області підполковник міліції Василь Гультайчук, всього тиждень знадобилось співробітникам карного розшуку Івано-Франківського міськвідділу УМВС, щоб встановити грабіжника. Певно, важко було дивитись йому у вічі своїх колег, котрі, іноді навіть ризикуючи життям, роблять усе від них залежне, щоб на вулицях міста торжествували законність і порядок. Наразі ж погони міліціонера йому, вочевидь, доведеться надовго змінити на арештантську робу.

Автор: Сергій БІЛИЙ