друкувати


В Івано-Франківську пройшов фестиваль за здорову сім’ю

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-31 02:30:11

«Будуймо сім’ю разом» - таку назву носив обласний фестиваль свідомого батьківства, що відбувся в рамках фінансованого Агентсвом з міжнародного розвитку США проекту «Разом до здоров’я» 30 травня в Івано-Франківську. Ініціаторами фестивалю стали Центр свідомого батьківства «Дівія» та Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської ОДА.


В рамках заходу відбувалися виступи дитячих музичних колективів та окремих виконавців, різноманітні ігри та конкурси для дітей, як-от: конкурс малюнка на тему «Моя сім’я», конкурс «Будинок моєї мрії» тощо, - в яких усі маленькі учасники так чи інакше стали переможцями, отримавши різноманітні призи. «Наш захід безпосередньо пов'язаний з відзначенням 1 червня Міжнародного дня захисту дітей. - розповідає працівник Центру «Дівія» Наталія Яківчук, - Сьогодні тут ми через ігри, конкурси та музичні композиції говоримо про побудову здорової сім’ї, свідомий вибір батьківства та профілактику абортів».

Захід приніс дуже багато радості насамперед найменшим його учасникам. Адже коли ще випаде така нагода поводити хороводи разом із справжніми клоунами, розмалювати крейдою асфальт, пускати мильні бульбашки чи просто їсти цукерки, яких чимало роздали волонтери проекту.

Автор: Сергій БІЛИЙ