друкувати


На Коломийщині розпочались літні канікули

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-29 05:30:26

Сьогодні, 28 травня 2010 року, в усіх школах Коломийського району пролунав останній дзвоник. Для школярів ця пора – найщасливіша – початок найдовших та найбажаніших літніх канікул.

Позаду – шкільні клопоти, завдання, попереду – тепле літо, сонечко, відпочинок. Загалом, свято останнього дзвоника поднює в собі радість зі смутком. В душі – відчуття самостійності, дорослості, на очах – сльози. Ностальгія огортає серце за своїми наставниками – вчителями, друзями,а, найголовніше - за країною знань.

Вітала випускників зі святом і Коломийська районна і обласна влада. В кожному селищі і селі зі щирими побажаннями доброго настрою, благополуччя і злагоди, міцного здоров'я побував представник влади. Зокрема, у Гвіздецькій школі-інтернат та загальноосвітній школах побував начальник головного управління правової роботи та внутрішньої політики облдержадміністрації Богдан Федьків, передав чотири дошки для загальноосвітньої школи на суму 2 679 грн. від обласної державної адміністрації.

На адресу педагогів, батьків та учнів, а саме випускників линули щирі побажання у Спаській загальноосвітній школі від голови Коломийської районної ради Дмитра Неміша, Коршівській – т.в.о. першого заступника голови райдержадміністрації Івана Іванюка, Ковалівській – т.в.о заступника голови райдержадміністрації Ярослава Мочернюка, Корницькій – т.в.о заступника голови райдержадміністрації Ольги Герелюк, Іванівецькій – т.в.о заступника голови райдержадміністрації Лесі Білищак, Воронській – т.в.о. керівника апарату райдержадміністрації Лідії Потятинник.

Приємно відзначити, що в Коломийському районі продовжується щорічна персональна премія Героя України Василя Ткачука, запроваджена з метою заохочення у навчанні обдарованих дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей, сиріт та напівсиріт. Цьогоріч таку премію присуджено Ользі Чукурін з Лісного Хлібичина, Віталію Атаманюка з Ковалівки, Оксані Чорногуз з Гвіздця, Марії Герезі з Отинії та Надії Кушляк з Великого Ключева.

Коломийська районна адміністрація вітає учнів з врученням премій, зі святом останнього дзвоника, бажає теплих сонячних канікул, приємного відпочинку та міцного здоров'я!

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА