друкувати


В Івано-Франківську копали м’ячі та переспівували «Eagles»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-27 02:30:10

Підняти патріотичне виховання з боротьбою із алкоголізмом, тютюнопалінням та наркоманією спробували 26 травня активісти громадської організації «Закон і порядок».


На Вічевому обласного центру вони влаштували громадську акцію, учасники якої футбольними м’ячами розбивали конструкції, побудовані з коробок для цигарок і спиртного, співали українських пісень та переспівували українською мовою (що не завжди в них виходило вдало) твори відомих іноземних рок-гуртів, таких як «Eagles», та показували різного роду театралізованого сценки, які за задумом мали підняти рівень патріотизму в присутніх.

«Акція спрямована на те, - розповідає організатор заходу, голова обласної організації ГО «Закон і порядок» Володимир Турчин, - щоб уберегти нашу молодь від ворожого агресивного впливу: інформаційного, впливу алкоголізму, тютюнопаління, різних форм наркоманії. Друге питання – цe підняття рівня патріотизму, насамперед в молоді».

Щоправда, охочих послухати про шкідливість алкоголізму і про необхідність патріотичного виховання молоді виявилось не дуже багато. Вочевидь, на це вплинули досить пізній час проведення акції – близько 20.00 та погода, яка до цього часу добряче підпсувалася, порівняно з сонячним ранком.

Автор: Сергій БІЛИЙ