друкувати


"Інтернет-обличчя" українських міст впливає на міжнародний імідж України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-26 06:45:01

У рейтингу найбільших "веб-міст" України Київ посів третє місце, поступившись Одесі та Львову. Дослідження про представництво міст в Інтернеті провела компанії PRP Group.

Як відзначили в компанії, основою дослідження став кількісно-якісний аналіз офіційних веб-сайтів міських властей, який включав оцінку більше 40 параметрів по 5 загальні категорії: пошук, наповнення, функціональність, дизайн і веб 2.0 / інтерактив. За результатами проведеного аналізу Одеса отримала 68.28 балів зі 100, Львів - 60.96, Київ - 57.29, Харків - 50.85 відповідно.

Президент компанії Наталія Попович заявила, що "Інтернет-обличчя" українських міст впливає на міжнародний імідж України, на її туристичну та інвестиційну привабливість, а особливу важливими ці питання є у перспективі проведення в Україні фіналу чемпіонату Євро-2012.

Дослідження проводилося в рамках проекту маркетингу територій PLACEID компанії PRP Group у партнерстві з Американською торговою палатою в Україні, Британською радою в Україні та Асоціацією міст України.

Джерело: ТСН.ua