друкувати


Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Коломийської міської ради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-25 05:40:56

25 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Коломийської міської ради. Заслухано питання "Про заходи по підготовці міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2010-2011 років".

Доповідали начальник відділу управління комунальним майном Семчук М.Я., заступник начальника управління освіти В.Вінтоняк, начальник відділу культури і туризму У.Мандрусяк. Про хід виконання Програми з енергозбереження та впровадження енергозберігаючих технологій по місту Коломиї на 2008-2010 роки інформувала начальник управління економіки міської ради О.Гранда.

Заступник начальника управління освіти В.Вінтоняк. доповів про організоване завершення 2009-2010 навчального року та підготовку до нового 2010-2011 навчального року і про планову мережу закладів освіти міста на наступний навчальний рік.

В обговоренні названих питань взяли участь члени виконкому, начальники відділів і управлінь міської ради, керівники навчальних та інших закладів.

Розглянуто також ряд питань стосовно захисту прав дітей, надання дозволів на встановлення малих архітектурних форм, оформлення права власності на окремі об’єкти та інші. Всього розглянуто 25 питань, по яких прийнято відповідні рішення.