друкувати


Українські каратисти стали кращими

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-25 04:24:53

Цього року в турнірі взяли участь 435 спортсменів з 42 клубів Азербайджану, Білорусії, Казахстану, Росії, Узбекистану, а також з усіх регіонів України. Українські каратисти знову показали найкращі результати, на їх рахунку 33 золоті медалі.


Найкращий результат у загальнокомандному заліку показали українські команди: на першому місці - клуб "Чемпіон" з 9-ма золотими медалями, друге місце у клубу "Катана" - 4 золоті медалі, з таким же результатом на третьому місці опинилися організатори турніру, вихованці клубу "Сьогун ".

"Ми раді, що з кожним роком на турнірі все більше учасників і з кожним роком рівень їхньої підготовки вищий. Здорово, що на Kyiv Open CUP приїжджають призери Чемпіонатів Європи та світу і зустрічають тут гідних суперників. Ми щиро пишаємося результатами українських каратистів - цього року вони завоювали 33 золоті медалі", - коментує підсумки 7-th Kyiv Open CUP організатор турніру Сергій Левчук, президент Клубу карате-до "Сьогун".

Змагання під час турніру проходили одночасно на 6-ти татамі. Завдяки цьому за один день відбулися командні та індивідуальні виступи ката і куміте у різних вікових категоріях серед юнаків і дівчат.
Окрім медалей переможцям вручалися грошові призи. Загальний призовий фонд турніру 7-th Kyiv Open CUP склав 20 000 гривень.