друкувати


Перша прес-конференція голови Івано-Франківської ОДА

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-20 01:15:59

18 травня, по закінченні тривалого спільного засідання колегії обласної державної адміністрації та Ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, боротьби з корупцією та злочинністю, голова ОДА Михайло Вишиванюк дав прес-конференцію - першу з часу свого призначення на цю посаду.

Журналісти, серед яких були і редактори усіх районних, міських газет, керівники регіональних телекомпаній запитували Михайла Вишиванюка: чому в обласному центрі немає овочевих магазинів? як ОДА співпрацюватиме з профспілками?; наскільки дитячі заклади Прикарпаття підготовлені до літнього оздоровлення місцевих школярів та гостей краю?; чи не варто обмежити в області перебування підлітків на вулиці у нічний час?; чи вилучатимуть землю у її безгосподарних власників, тощо.

Значною була увага представників прикарпатських мас-медіа до подальшої долі зони екологічного лиха у Калуському районі. З цього приводу голова облдержадміністрації зазначив: «Як виявилося, немає реальних наукових проектів під виділені урядом тих 86 млн. грн. Поки не буде проведено на найвищому фаховому рівні експертизу усіх запропонованих проектів - я не підпишу контракт із жодною із фірм на виконання робіт у Калуші»,- запевнив Михайло Вишиванюк.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА