друкувати


Правоохоронцями вилучено стріляючий пристрій у вигляді авторучки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-18 05:45:01

Заклики органів внутрішніх справ добровільно здати незареєстровану зброю під час місячника добровільної здачі зброї 28-річний мешканець Богородчанського району проігнорував. Отже, тепер матиме проблеми із законом за незаконне зберігання зброї.

Минулої суботи в ході реалізації оперативної інформації співробітники міліції з’ясували, що за місцем проживання чоловік зберігає незареєстровану зброю. В ході проведення санкціонованого обшуку у будинку богородчанця на горищі було виявлено револьвер іноземного виробництва, стріляючий пристрій у вигляді авторучки, а також майже шість десятків набоїв калібру 5,6 міліметра. Вилучену зброю направлено на дослідження у експертно-криміналістичний підрозділ.

Варто зазначити, що раніше цей чоловік потрапляв у поле зору правоохоронців за зайняття браконьєрством, хоча має у користуванні зареєстровану мисливську рушницю. А вилучену зброю, мовляв, знайшов у лісі під час полювання. Таке пояснення навряд чи можна сприймати всерйоз. Адже у лісових хащах не «ростуть» револьвери та стріляючі ручки, а тим паче не заводського виготовлення.

Автор: Оля КОВАЛЕНКО, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області