друкувати


Прикарпаття було представлене на виставці «Українське село запрошує. Еко-Драйв-Відпочинок»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-17 01:00:00

Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації представило туристичні можливості області на національній виставці-фестивалі «Українське село запрошує. Еко-Драйв-Відпочинок», яка відбувалася з 14 по 16 травня 2010 року у м. Києві на території Національного комплексу «Експоцентр України».

На стенді Івано-Франківської області були представлені пропозиції садиб сільського зеленого туризму Верховинського, Коломийського, Яремчаснького регіонів області. Учасниками стенду були власниці садиб з Верховини Г. Маківничук та Княжого двору Коломийського району Л. Білоскурська, майстриня-вишивальниця зі Снятина О. Волощук, майстер-ліжникар з Яворова Косівського району В. Копчук. Окремим стендом був представлений проект «Велокраїна» (м. Яремче), повідомляє Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій Івано-Франківської ОДА.

Учасниками виставки стали 60 експонентів з різних областей України.

У програмі виставки відбувалися круглі столи з обговорення проекту Закону України «Про сільський аграрний туризм», а також «Питання розвитку екотуризму», «Етно-фестивалі в Україні: досвід, помилки, перспективи». Проводилися майстер-класи народних ремесел.

Більш детальна інформація про виставку та про новини в сфері сільського зеленого туризму на сайті Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні www.greentour.com.ua.