друкувати


В Івано-Франківську обіцяного пікету обласної ради не сталося

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-13 05:40:30

Лідери Всеукраїнського молодіжного руху захисту України не виконали обіцянки привести тисячу своїх прихильників з числа студентської молоді під час засідання чергової сесії Івано-Франківської обласної ради.

Замість обіцяного велелюдного пікету на площі перед приміщенням ОДА виявися традиційний вже для цього місця одинокий намет голодуючої сім’ї, яка вже кілька років поспіль добивається вирішення їх квартирного питання. Жодного сліду представників молодіжних структур – учасників Всеукраїнського руху виявлено не було.

На прохання прокоментувати ситуацію, лідер «Батьківщини Молодої» Ярослав Дарва зазначив, що напередодні представники руху зібрали координаційну раду, яка вирішила не проводити пікет, оскільки питання прийняття заяви з вимогами денонсації підписаної угоди про пролонгацію терміну перебування в Україні Чорноморського Флоту Російської Федерації було включено до порядку денного сесії. «Ми побачили, що є відповідна політична воля, - зазначив пан Дарва, - і заяву буде прийнято, а тому вирішили скасувати акцію».

Яким чином представникам «Батьківщини Молодої» вдалося проникнути у свідомість депутатів облради і дізнатись про їх наміри щодо голосування так і залишилось невідомим. Вочевидь сучасна політично активна молодь таки володіє навичками телепатії…

Автор: Сергій БІЛИЙ