друкувати


Офіцери Західного регіонального медіа-центра подарували одяг для бідних людей

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-12 05:20:00

Офіцери Західного регіонального медіа-центра Міністерства оборони України відгукнулись на прохання Івано-Франківського обласного товариства Червоного хреста України і прийняли участь в акції «Допоможи ближньому».

Всього за кілька днів військовослужбовці зібрали до 50 кілограм одягу та взуття, яке передали для потреб людей, що потребують допомоги.

- Ми намагались зібрати лише кращі речі для дітей від народження і до 14 років, а також для дорослих чоловіків та жінок, - зазначив заступник начальника Західного регіонального медіа-центру підполковник Вадим Бакай. – Бо кожен з нас може потрапити у біду.

- Хочу подякувати всім офіцерам, що дійсно відгукнулись на прохання товариства Червоно хреста, щоб допомогти самотнім, пристарілим людям а також дітям сиротам і надали нам свої речі, - зазначив голова Івано-Франківської обласної організації товариства Червоно хреста України Валерій Старченко. - Повірте, він дійсно зараз дуже потрібен. Не всі можуть зараз купити одяг не те щоб новий а навіть і на секондхенді. До мене майже що дня приходить п’ять-десять чоловік, а той цілі сім’ї з проханням дати їм у щось вдягнутись. І ваша допомога буде суттєвою для тих, хто потрапив у скрутне становище.

Автор: Підполковник Тарас ГРЕНЬ, Західний регіональний медіа-центр МО України