друкувати


З вдячністю за мир, в пам'ять подвигів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-11 01:30:04

Ми наближаємося до відзначення великого ювілею – 65 річчя Перемоги. Україна зазнала у Другій світовій війні величезних людських втрат і руйнувань, зробила гідний внесок у розгром фашизму. Тому свято Перемоги у Великій Вітчизняній війні 9 травня 1945 р. — це також свято українського народу.


6 травня 2010 р. у Меморіальному комплексі в м.Івано-Франківську, що по вулиці Софіївка відбулася акція за участі представників міської організації Народної партії та її молодіжного крила на чолі з головою міської організації Олегом Александровичем та заступником голови обласної організації Дмитром Зінчуком. У рамках акції було виконано благоустрій меморіального комплексу приведено в належний стан територію та оновлено написи прізвищ полеглих солдатів.

Пам'ять нетлінна і вічна, тому для молодого покоління івано-франківців подвиг звитяги та жертовності ветеранів Другої світової війни залишається гідним уроком патріотизму. Акція, проведена міською організацією Народної партії, це данина пошани полеглим, вияв гордості за великий подвиг, скорбота за загиблими.

Джерело: Секретаріат Івано-Франківської міської організації Народної Партії