друкувати


Святкування Дня міста обійдеться громаді Івано-Франківська у 400 тисяч гривень

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-30 05:45:59
Близько 400 тисяч гривень коштуватиме проведення урочистих заходів з нагоди відзначення 348-ї річниці з дня заснування Івано-Франківська.

Як повідомив Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус, ця сума не перевищує витрати на святкування Дня міста в минулому році. З його слів, на даний час, не зважаючи на неприйнятий міський бюджет, проблем з фінансуванням урочистих заходів немає. Це пояснюється довірою до влади з боку майбутніх підприємств, організацій та установ - учасників святкування. Крім того, будуть залучені спонсорські кошти.

Вже традиційно на святі буде величезний торт, скуштувати який зможуть усі бажаючі, хто прийде 7 квітня на площу Ринок для участі у відкритті свята. Мер обласного центру пообіцяв, що цього разу торт буде смачний і проблем з пригощанням мешканців та гостей міста, подібних тим, що були минулого року, не буде.

Про своє ставлення до святкування Дня міста В.Анушкевичус сказав так: "Я відчуваю обов’язок забезпечити святкування на високому рівні на знак вдячності мешканцям міста за ту роботу, яку вони роблять, не дивлячись ні на що".

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі