друкувати


11-13 травня в Івано-Франківську відбудеться конференція для фахівців будівельної галузі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-30 12:46:03
11-13 травня 2010 р. м.Івано-Франківську відбудеться щорічна загальноукраїнська конференція для фахівців організацій будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів і проектантів на тему: "Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт при використанні сучасних матеріалів і технологій. Управління та документообіг у будівництві - 2010".

Особливу актуальність конференція набуває у зв’язку зі змінами в порядку розрахунку вартості будівельно-монтажних та ремонтних робіт. Конференцію присвячено питанням визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт з використанням сучасних матеріалів та технологій. Будуть звучати доповіді провідних спеціалістів з визначення вартості будівельних робіт, розробників елементних кошторисних норм, авторів найбільш поширених кошторисних програмних комплексів. Розробники програмного забезпечення традиційно представлять свої нові розробки та будуть проводити індивідуальні консультації.

В Україні це найбільший захід для спеціалістів-будівельників з визначення вартості робіт. Він має велике практичне значення для не тільки для будівельників. Адже проблеми правильного визначення вартості будівельних, монтажних та ремонтних робіт стосуються всіх. В конференції приймуть участь спеціалісти органів влади, професійних об’єднань та громадських організацій.

Основні теми конференції:

1. Визначення вартості будівельних робіт та розрахунки за їх виконання в умовах діючих нормативних актів України. Суттєві зміни в порядку визначення вартості будівельних робіт. Зміни дозвільних процедур та робота будівельної галузі в умовах кризи.

2. Кошторисна і договірна ціна в умовах бюджетного фінансування. Новий порядок розрахунку вартості матеріалів, зарплати, механізмів, загальновиробничих та адміністративних витрат.

3. Укрупнені кошторисні норми. Розробка, порядок застосування з точки зору проектанта, підрядника, замовника, експерта, працівника КРУ.

4. Виконання робіт з розробки та розповсюдження елементних норм і технологічних карт виробниками та постачальниками сучасних будівельних матеріалів. Елементні кошторисні норми для будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт при використанні сучасних матеріалів і технологій. Доповіді та повідомлення провідних спеціалістів галузі будівельних матеріалів та технологій.

5. Нові можливості для ефективної роботи спеціалістів-кошторисників в будівельній галузі: автоматизоване визначення складу та обсягів будівельних робіт; планування, контроль та аналіз прибутковості виконання будівельних робіт; ведення власної бази вартості матеріалів, визначення вартості проектних робіт на всіх стадіях проектування.

6. Нові можливості кошторисних програмних комплексів. Майстер-класи.

Майстер-класи проведуть розробники найбільш розповсюджених програмних продуктів для будівельників "АВК-5", "АС-4" і "Будівельні технології – Кошторис". Організатори надаватимуть для постачальників сучасних технологій (виробників нових будівельних матеріалів) час для коротких повідомлень та окремі місця для консультацій з питань оптимальної технології виконання робіт, витрат праці та розходу матеріалів.

Крім участі у пленарних засіданнях учасники конференції зможуть:

- отримати індивідуальні консультації у розробників програмного забезпечення, дати свої пропозиції і зауваження для поліпшення програмного забезпечення, вирішити власні практичні питання.

- отримати консультації щодо технологій використання та визначення вартості робіт у присутніх на конференції виробників сучасних будівельних матеріалів та технологій;

- прийняти участь у дискусії з питань розробки, використання та обміну індивідуальними кошторисними нормами.

Конференція проходить за участі та підтримки Будівельної палати України, Івано-Франківської ОДА та міськвиконкому, Асоціації розробників та розповсюджувачів кошторисного програмного забезпечення.

Організатори конференції Методичний центр "Будівництво-сучасні технології" та провідні розробники кошторисного програмного забезпечення:

Координатор: ПП "ССБ Електронікс", (0342) 777-208; (03422) 4-05-13; сonf2010@ssb.if.ua, http://ssb.com.ua/.

Джерело: Прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому
Обговорити на форумі