друкувати


Василь Грицюк нагороджений Почесною грамотою Головного управління держслужби України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-29 03:31:08
Василь Грицюк – начальник відділу кадрів Коломийської міської ради - рішенням Колегії Головдержслужби за багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов'язків нагороджений Почесною грамотою Головного управління державної служби України.



Вiддiл кадрів, який очолює Грицюк В.М. забезпечує реалiзацiю державної полiтики у сферi служби в мiськiй радi, як органi мiсцевого само­врядування з питань пiдготовки та виконання рiшень сесiй i виконав­чого комiтету ради, розпоряджень i доручень мiського голови з питань кадрової роботи, повідомляє відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики Коломийської міської ради.

За час роботи у міській раді зарекомендував себе компетентним, дисциплінованим, старанним, ініціативним, з високо розвинутим почуттям обов'язку керівником, принциповим і вимогливим до себе. Володіє глибокими і всебічними знаннями, які забезпечують виконання посадових обов'язків та окремих доручень на високому рівні. Здатний генерувати обгрунтовані ідеї та пропозиції, які заслуговують на увагу, а також активно сприяє їх реалізіції.

Відділом в 2004 році була впроваджена комп’ютерна програма "Парус-персонал", а в листопаді 2005 року єдина державна комп'ютерна система "Кадри", яка розроблена Головним управлінням державної служби України і дає змогу вчасно і без помилок вести розрахунок і обчислення стажу служби, уніфіковане оформлення особових справ та ведення контролю за присвоєнням рангу, наданням щорічних основних та додаткових відпусток, виходу на пенсію, закінчення терміну перебування на службі в органах місцевого самоврядування, тощо.

Він разом з іншими керівниками відділів і управлінь ради вивчає особисті, професійні, ділові якості осіб, які зараховуються до кадрового резерву або претендують на зайняття посад, попереджає їх про встановлені законодавством обмеження, пов'язані з прийняттям на службу та проходження служби.

З метою правильного застосування законодавства про державну службу та службу в органах місцевого самоврядування на практиці Василь Миколайович підготував збірник "Методичні рекомендації з кадрових питань в Коломийській міській раді" та матеріали щодо проведення атестації посадових осіб місцевого самоврядування "Атестація 2009".

Починаючи з 1 липня 2003р. за його ініціативою та вiдповiдно Закону України "Про службу в ор­ганах мiсцевого самоврядування" кадровi питання щодо служби в органах мiсцевого самоврядування зосередженi в мiськiй радi.

На даний час вiддiл кадрiв міської ради веде роботу апарату ради і виконкому, чотирьох управлiнь, п'ятнадцяти вiддiлiв, двох служб, одного центру. Це 149 – посадових осіб, 27 службовців та робітників зайнятих обслуговуванням міської ради, а також 15 керівників підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади, всього 191 чол.

Він бере участь у розробці структури та штатного розпису, роботі конкурсної і атестаційної комісії, проведенні щорічної оцінки виконання посадовими особами покладених на них завдань і обов'язків, готує матеріали про призначення на посади та звільнення з посад працівників міської ради, здійснює погодження положень про виконавчі органи ради та посадових інструкцій посадових осіб, готує матеріали з питань нагородження громадян міста державними нагородами України, грамотами обласної та міської рад, облдержадміністрації, проводить іншу роботу та виконує окремі доручення, пов'язані із застосуванням законодавства про працю, державну службу, службу в органах місцевого самоврядування і посадових обов'язків.

За сумлінне виконання службових обов'язків неодноразово нагороджувався грамотами та подяками Коломийського міського голови, а в 2007 р. головою Івано-Франківської обласної ради оголошена подяка за вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток області та високий професіоналізм.

Вітаємо В.Грицюка з почесною та заслуженою відзнакою і бажаємо подальших успіхів у розвитку української державності, утвердженні її конституційних засад та подальшого професійного і службового зростання!

Обговорити на форумі