друкувати


Галицькі податківці ділилися знаннями з молоддю

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-28 02:12:23
Розуміючи, що усвідомлення обов’язку сплачувати податки виховується з дитячих років Державна податкова інспекція в Галицькому районі визначила серед своїх головних завдань – формування високої податкової культури у школярів та студентів.

Начальник відділу погашення прострочених податкових зобов’язань Ірина Миколаївна Легін ознайомила з основами податкових знань учнів 10 класу Залукв’янської ЗОШ I–III ступенів. Учні мали можливість обговорити різноманітні питання, пов’язані з податковою тематикою, ознайомитись з системою оподаткування України. Зокрема, Ірина Миколаївна розповіла про необхідність прийняття Податкового кодексу України та переваги подання звітності в електронному вигляді, ознайомила учнів з діяльністю інспекції та основними завданнями, які поставлені перед податковою службою - збільшення надходжень до бюджету, скорочення податкового боргу, виведення із тіні доходів, поліпшення адміністрування податку на додану вартість та податку на прибуток, повідомляє ДПІ в Галицькому районі.

На завершення уроку Ірина Миколаївна наголосила, що „де б не пролягали життєві дороги випускників залукв’янської школи – студентськими аудиторіями, виробничими цехами чи офісами великих та малих фірм, податкові знання допоможуть їм стати законопослушними громадянами нашої держави”.

Обговорити на форумі