друкувати


Олександр Сич хоче, щоб облрада застрелилась?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-27 05:14:06
Банкрутством партійної системи на Прикарпатті назвав лідер обласної організації ВО "Свобода" Олександр Сич події суботи 24 квітня та понеділка 26 квітня навколо засідання позачергової сесії Івано-Франківської облради. Це, з його слів, насамперед стосується політичних партій – переможців місцевих виборів 2006 року, які складають більшість в обласній раді.



Як стверджує О.Сич, ці сили прийшли в головний представницький орган Прикарпаття "спекулюючи на національно-патріотичних настроях громадян", а сьогодні довели, що посада чи бізнесові інтереси для їх представників є важливішими за інтереси національні.

На переконання лідера обласної "Свободи", сьогодні на депутатів чиниться адміністративний тиск з боку керівництва виконавчої влади області – тиск взірця "піку кумівського режиму". "Якщо ця влада починає свою діяльність так, як кучмівський режим чинив на піку своєї діяльності, – зазначив пан Сич, – то можна уявити, що буде далі". Зі слів політика, одна лише фракція "Нашої України" могла б забезпечити кворум на сесії, якби всі її члени прибули, проте цього не сталося.

"Порядні офіцери в порядних арміях в таких випадках стрілялися, – зазначив головний "свободівець", – тому я вважаю, що обласна рада після двох невдалих спроб зібратися для прийняття такого важливого для інтересів України звернення мала би також застрелитись – тобто в даному випадку саморозпуститись" (Щоправда пан Олександр не пояснив, чи готовий він показати приклад такого ритуального самогубства і першим вийти з ради-банкрута). Ну та то дрібниці. На думку політика, після саморозпуску ради представництво в ній однозначно зміниться. Мовляв, люди оберуть інших "нашоукраїнців" чи "бютівців" (чи такі існують?) – не таких, як тепер. Втім, це більше нагадувало дитячі сподівання на те, що нова облрада, за зразком Тернопільської, буде цілком "свободівською".

Втім, більше всього образило лідера місцевих "свободівців" те, що обласним депутатам жоден перевізник не надав автотранспорту для виїзду на виїзне засідання сесії до м. Києва. Напевно, наші депутати дуже вже бідні, щоб викласти зо 200 гривень на квиток до столиці і назад громадським транспортом.

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі