друкувати


За минулу добу на Прикарпатті 42 повідомлення про злочини, але обійшлася без ДТП

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-23 03:18:42
Протягом минулої доби у чергові частини міліції надійшло 42 заяви і повідомлення про злочини, в тому числі 16 крадіжок та 8 випадків заподіяння тілесних ушкоджень. Водночас органи внутрішніх справ краю розкрили 33 злочини. Задокументовано 6 злочинних проявів економічного спрямування.

Співробітники надвірнянської міліції затримали підозрюваного у крадіжці з місцевого підприємства. Як встановлено, 18-річний мешканець району, розбивши вікно в офісі фірми, викрав ноутбук та принтер. У затриманого вилучено речові докази злочинної діяльності.

Як крадіжка кваліфіковані дії трьох неповнолітніх мешканців Тлумацького району. Проникнувши до чужого господарства, юні зловмисники викрали бетономішалку.

За підозрою у скоєнні майнового посягання у поле зору працівників Снятинського райвідділу міліції потрапили двоє місцевих мешканців. Чоловіки підозрюються у викраденні автозапчастини з господарства односельчанки.

За вчинення крадіжки матиме проблеми із Законом 18-річний мешканець Богородчанського району. Останній примудрився викрасти з автомашини магнітолу.

А 51-річного жителя Рогатинського району притягуватимуть до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки мобільного телефону та автомагнітоли.

У Надвірнянському районі в одній з крамниць оперативники задокументували факт реалізації фальсифікованих спиртних напоїв. У магазині виявлено та вилучено 40 пляшок горілки з ознаками підробки.

Минула доба, на щастя, обійшлася без дорожньо-транспортних пригод, повідомляє CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі