друкувати


В Коломиї проведено семінар "Інтегрування принципу рівних прав та можливостей жінок та чоловіків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-22 05:11:58
22 квітня у м.Коломия відбувся семінар "Інтегрування принципу рівних прав та можливостей жінок та чоловіків у діяльність органів місцевої влади", організований Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Програмою сприяння Парламенту та управлінням у справах сім’ї та молоді обласної державної адміністрації.

Метою заходу є практична реалізація законодавства у цій сфері, а саме: Закону України від 08.09.2006 р. №2866-IV "Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків", Указу Президента України від 26.07.2006 р. №1135/2006 "Про вдосконалення роботи центральних і місцевих органів виконавчої влади щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків", постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2006 р. №1834 "Про затвердження державної програми з утвердження гендерної рівності в українському суспільстві на період до 2010 року", а також інтегрування принципу рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у діяльність органів місцевої влади, гендерний аналіз програм місцевого розвитку, повідомляє Управління у справах сім'ї та молоді Івано-Франківської ОДА.

У роботі семінару брали участь депутати обласної ради, представники управління у справах сім’ї та молоді обласної державної адміністрації, начальники, головні спеціалісти відділів (управлінь, сектора) у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення.

Обговорити на форумі