друкувати


За минулу добу на території Івано-Франківщини виникло 3 пожежі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-22 05:02:50
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулу добу на території Івано-Франківщини виникло 3 пожежі.

21 квітня вранці в місті Коломия по вулиці Залізничній виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було знищено меблі та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Того ж дня в обласному центрі по вулиці Грушевського на відкритій території горіло побутове сміття. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

21 квітня в селі Старуня Богородчанського району на одному із обійсть загорівся дерев’яний гараж. Вогнем було частково знищено покрівлю споруди та речі, які там знаходились. Причина виникнення пожежі – коротке замикання в електромережі.

Загалом з початку 2010 року на території Івано-Франківщини виникло 403 пожежі, у вогні загинуло 22 особи, повідомляє центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Шановні мешканці області! Головне управління МНС в області звертається до Вас з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих Вас людей. Пам'ятайте: людська необережність у поводженні з вогнем, порушення правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в побуті - від цього один крок до біди.

Обговорити на форумі