друкувати


На вулиці Івано-Франківська увійшла бронетехніка

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-22 02:20:39
Новий вид транспорту, що курсує вулицями обласного центру, не може не привертати увагу перехожих, які, одразу з забачивши його, беруться за фотоапарати і мобільні телефони.

Адже невідомий мешканець міста замість шикарного комфортабельного авто пересів на бойову розвідувально-дозорну машину БРДМ-2 – вид піхотної бронетехніки, що використовується для проведення розвідки, патрулювань зон воєнних дій, боїв у міських умовах. Щоправда, грізна бронемашина дещо трансформувала свій вигляд: позбулася штатного озброєння та змінила свій колір зі звичного хакі на чорний, що додає їй дещо похоронно-гробового вигляду, а червоно-чорний прапорець, прикріплений до лівого переднього крила машини, вочевидь, свідчить про політичні переконання її власника.

Поговорюють, що ця остання обставина вже викликала обурення окремих ветеранів Великої Вітчизняної війни, які вбачають у появі нового транспортного засобу крок залякування їх з боку представників націоналістичних кіл в контексті майбутнього відзначення 65-ї річниці Перемоги.

Проте більш виважені обивателі говорять, що списані у Збройних Силах БРДМ-2 стали останнім часом досить популярними серед заможних мешканців багатьох міст України. Мовляв, її висока прохідність та здатність долати водні перешкоди роблять її дуже привабливою для виїзду на полювання, екстремального туризму тощо.

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі