друкувати


В Івано-Франківську пройшов ІІІ етап змагань серед колективів товариства "Динамо"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-21 03:39:16
Днями в Івано-Франківську пройшов третій етап змагань серед колективів обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо".

Спортсмени змагалися в забігах на дистанції 1000, 3000, 5000 та 8000 метрів. Збірна команда Головного управління МНС в області, яка також приймала участь у спартакіаді, стала призером змагань з легкоатлетичного кросу. Першими на дистанції 1000 метрів відзначилися учасники збірної команди ГУ МНС в області Оксана Угринчук (серед жінок) та Олег Озарко (серед чоловіків). В забігу на дистанції 3000 метрів впевнено здобув перемогу член збірної команди МНС Дмитро Давидюк, а на дистанції 8000 метрів призером став Володимир Юрчук. Один із кращих результатів в забігу на дистанції 5000 метрів показав учасник збірної команди ГУ МНС в області Сергій Грузін, повідомляє Центр пропаганди ГУ МНС в області.

Відрадно, що це вже не перший переможний здобуток спортсменів збірної команди Головного управління МНС в області на цьогорічних змаганнях в рамках спартакіади ООФСТ ”Динамо”. З перемогою спортсменів урочисто привітав начальник ГУ МНС в області підполковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький і побажав їм не зупинятись на досягнутому та впевнено йти до найвищих перемог. До речі, за підсумками трьох етапів змагань збірна команда Головного управління МНС в області очолила турнірну таблицю змагань серед колективів ООФСТ ”Динамо”.

Обговорити на форумі