друкувати


Телестудія "Апостол" презентує в Івано-Франківську нову телепрограму

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-20 05:44:48
В ефірі на Івано-Франківському обласному телеканалі "Галичина" з благословення Єпископа Івано-Франківського УГКЦ Кир Володимира (ВІЙТИШИНА) транслюється нова християнська програма "Знаки часу", яка створена християнською телестудією "АПОСТОЛ" за підтримки видавництва "Нова зоря" та Молодіжної комісії Івано-Франківської єпархії УГКЦ. Інформаційним партнером програми є радіо "Дзвони", 105.8 FM.

Темою першого випуску програми "Знаки часу" є Христове воскресіння. В другому випуску програми присвяченій Дню хворого (Неділя розслабленого – 25 квітня) будемо роздумувати про віру і зцілення, лікарів і хворих. Переглянути її можна буде в суботу 24 квітня.

Християнська телестудія "Апостол" діє з жовтня 2008 року з благословення Правлячого Архиєрея Івано-Франківської єпархії УГКЦ Кир Володимира (ВІЙТИШИНА) та Ректора Івано-Франківської Теологічної Академії Софрона (МУДРОГО), ЧСВВ, а також її діяльність в Коломийсько-Чернівецькій єпархії УГКЦ благословив Єпископ Кир Миколай (СІМКАЙЛО).

Метою діяльності християнської телестудії "Апостол" є: євангелізація через телебачення та популяризація УГКЦ у ЗМІ.

В 2009 році телестудія створила фільми: про вертеп спільноти "Еммануїл" при монастирів Отців Василіан (Майзлі), про фестиваль християнського міста "Вгору серця-2009", про прощу Василіанської молоді до Гошева, про постать отця Ігора Михайляка, ЧНІ. Також для християнського супутникового телеканалу "CNL - Україна" було створено кілька десятків сюжетів для новин, в яких висвітлювалися події церковного життя Івано-Франківської єпархії УГКЦ.

Для тих, хто хотів би фінансово підтримати діяльність телестудії "Апостол" та зокрема телепроект "Знаки часу", просимо звертатися за телефонами: (0342)73-45-69, 0979983190; www.apostoltv.org.ua

Джерело: Івано-Франківська Єпархія УГКЦ
Обговорити на форумі