друкувати


Протягом доби у чергові частини міліції надійшло 36 заяв про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-20 02:27:02
Протягом минулої доби у чергові частини міліції надійшло 36 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі згвалтування, 6 випадків заподіяння тілесних ушкоджень, 16 крадіжок. Водночас органи внутрішніх справ краю розкрили 26 злочинів. Задокументовано 3 злочинних прояви економічного спрямування, повідомляє CЗГ УМВС України в Івано-Франківській областi.

Працівники коломийської міліції встановили особу та затримали підозрюваного у скоєнні крадіжки. З господарського приміщення, що належить сільській жительці, зловмисник викрав будматеріали. В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці отримали підстави запідозрити у викраденні 20 мішків цементу та 60 листів шиферу 28-річного мешканця сусіднього села. У нього вилучено речові докази вчинення злочину.

Минулої доби співробітники прикарпатської міліції розкрили три крадіжки мобільних телефонів. Зокрема, вирішується питання про порушення кримінальної справи проти 26-річного мешканця Рожнятівщини, який прибрав до рук чужий мобільник в приміщенні кафе.

У Рогатинському районі у вчиненні аналогічної крадіжки підозрюється 41-річний місцевий житель.

А в Івано-Франківську, як встановили співробітники Вовчинецького відділення міліції, у крадіжці телефона є підстави підозрювати 52-річного мешканця обласного центру.

Ще один івано-франківець потрапив у поле зору правоохоронців за підозрою у крадіжці товару в одному з супермаркетів міста. 41-річний чоловік, як виявилося, учора надвечір спробував винести з торгового залу без оплати різноманітного краму на суму майже 350 гривень.

Двічі минулої доби було виявлено факти самовільної порубки лісу. У Богородчанському районі, як встановлено, 41-річний житель одного з сіл вчинив незаконну рубку п’яти дерев породи ясен, заподіявши агролісгоспу шкоди на суму понад 8 з половиною тисяч гривень. Проти нього порушено кримінальну справу.

А в Галицькому районі правоохоронці з’ясували, що три дерева такої ж породи на власний розсуд зрубали односельці віком 31 та 28 років. За цим фактом проводиться перевірка.

Обговорити на форумі