друкувати


Тисячу мешканці Луцька оштрафували за пиятику

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-20 12:17:42
Протягом першому кварталу 524 мешканці обласного центру сплатили штраф за появу в нетверезому стані у громадських місцях.

На сьогоднішній оперативній нараді міський голова Богдан Шиба розповів, що потрібно створити робочу групу із представників міліції, служби у справах неповнолітніх, муніципальної поліції та департаменту підприємництва, повідомляють Волинські Новини.

Вона має опікуватися обмеженням споживання пива та слабоалкогольних напоїв у громадських місцях. Будуть перевіряти заклади торгівлі, ресторанного бізнесу та громадські місця, щоб там не продавати алкоголь неповнолітнім.

Мер розповів, що у першому кварталі лучани здійснили 1 055 адміністративних правопорушень. Зокрема, 258 громадян розпивали алкоголь у громадських місцях, нетверезими гуляли 524 мешканців обласного центру, а ще 237 лучан розпивали пиво на зупинках громадського транспорту.

Він зауважив, що ліберального ставлення до вживання пива та слабоалкогольних напоїв не має бути. Мовляв, потрібно вести і роз’яснювальну роботу у навчальних закладах та закладах дозвілля молоді. Підтримує мер й ініціативу громадських організацій.

"Захистимо дітей і молодь від отруєння цими напоями", - резюмував Богдан Шиба.

Обговорити на форумі