друкувати


Представник Прикарпаття став переможцем Міжнародного турніру з боксу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-19 06:12:04
18 квітня відбулися фінальні змагання та урочиста церемонія закриття VI Міжнародного турніру з боксу пам’яті майстра спорту Петра Мицика. Одним із переможців став представник Тисменицького району Михайло Чебану. Він виявився найсильнішим у другій групі вагової категорії до 69 кг

VI Міжнародний турнір з боксу пам’яті майстра спорту Петра Мицика стартував 16 квітня. На офіційну церемонію відкриття прибули високопосадовці, спортивні очільники та меценати. Вони привітали учасників, тренерів, суддів, побажали успіхів та перемоги на рингу. Виступили й співорганізатори турніру – голови Тисменицької районної державної адміністрації Іванна Кучер та районної ради Микола Нагорний. Із рук заслуженого тренера України з боксу, директора Тисменицької ДЮСШ Ігоря Іванишина гості та меценати отримали пам’ятні медалі. Хвилиною мовчання вшанували усі присутні пам’ять майстра спорту Петра Мицика, повідомляє Головне управління правової роботи та внутрішньої політики Івано-Франківської ОДА.

Щорічно у квітні боксери міжнародного класу приїжджають на Прикарпаття позмагатися у майстерності, ставши учасником престижного турніру міжнародного масштабу. Його організатори – районна державна адміністрація, районна рада, Тисменицька районна та Львівська обласна федерації боксу. Головним спонсором цьогорічного турніру став Роман Мулик (Бар "Вальяж").

Обговорити на форумі