друкувати


Шанування памяті воїнів УПА

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-19 06:00:34
18 квітня Шевченківська районна організація ЛМО ВО "Свободи" спільно із МГО "Студентське братство ім. Степана Бандери" провели акцію вшанування пам'яті воїнам УПА , що поховані в мікрорайоні Рясне-1 - Івану Кухарчуку (псевдо - Нетяга) та сотнику Василю Панасу (псевдо - Сивий).

На акції була відспівана панахида, а також організований міні-концерт учнями шкіл та старшим поколінням, зокрема виступав хор повстанців, повідомляє прес-служба Львівської міської організації ВО "Свобода".

Слід зазначити, що багато сил приклав до організації цього дійства наш побратим - Євген Лагола. А а кущовий Ряснянського куща, Олег Ковпак висловив подяку ветеранам армії УПА ,"Дякуємо за те що проливали свою кров за нашу Батьківщину, дякуємо за те що маємо змогу завдяки вам жити у Незалежній Україні, пам'ять про вас залишиться у наших серцях на віки". Також участь в акції взяли і інші члени Ряснянського куща - Євген Шевчук, Тарас Гонтар, Євген Берко.

Від імені Шевченківської районної організації висловлюється подяка дирекціям 38, 92 та 94 школи за участь у проведенні дійства.

Обговорити на форумі