друкувати


Національна асоціація мотоциклістів розпочала акцію "Увага – мотоцикліст!"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-19 10:13:30
17 квітня з ініціативи Національної асоціації мотоциклістів (байкерів) в Україні розпочалась акція "Увага – мотоцикліст", мета якої – нагадати автомобілістам про необхідність дотримуватись правил дорожнього руху.

Як поінформувала журналістів пре-секретар Асоціації Ольга Олексик, з початком весни збільшується кількість аварій на українських дорогах, часто – через провину водіїв автомобілів, повідомляє Радіо Свобода.

"Жертвами дорожньо-транспортних пригод стають десятки мотоциклістів. Тож ми пропонуємо автомобілістам дружбу і партнерство для спільного забезпечення безпечного руху", – каже Ольга Олексик.

У рамках акції, в обласних центрах України, у столиці держави на великих перехрестях і на дорогах, де часто трапляються ДТП, байкери роздали водіям автомобілів листівку з проханням про дисципліну на трасах. "Подібна акція проведена уперше, у багатьох містах нас підтримали і влада, і міліція, і самі автоводії", – стверджує Олексик.

А один з ініціаторів заходу – ветеран байкерського руху в Україні Юрій Попович – зазначив: "Кількість смертей на дорогах України значно зменшиться, якщо кожен, хто сідає за кермо автівки чи мотоцикла, забудуть про амбіції та емоції і керуватимуться лише правилами дорожньо-транспортного руху".

З ініціативи Національної асоціації мотоциклістів 2004 року біля Білої Церкви встановлено пам’ятник загиблим байкерам.

Обговорити на форумі