друкувати


Народною толокою озеленюємо Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-16 04:16:13
На виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 08.04.2010 року "Про запровадження проведення районної акції "Посади своє дерево", у Верховинському та Богородчанському районах уже започатковано проведення районної щорічної акції "Посади своє дерево та збережи його".

У рамках проведення цієї акції на Верховинщині протягом 15–16 квітня 2010 року проведено народну толоку за участю працівників райдержадміністрації, селищної та сільських рад, підприємств, установ, організацій району та учнівської молоді, повідомляє Головне управління правової роботи та внутрішньої політики Івано-Франківської ОДА.

В результаті упорядковано 1,2 га територій парків та скверів, посаджено 1350 дерев. Ліквідовано 14 стихійних сміттєзвалищ, очищено 24 км берегів річок. Розчищено та упорядковано 9 джерел.

В Богородчанському районі учнями Яблунської ЗОШ І-ІІІ ст. за участю першого заступника голови райдержадміністрації Руслана Савківа посаджено 500 дерев вздовж траси між селами Яблунька та Кривець. Посадковий матеріал та допомогу в проведенні даної акції надало ДП "Солотвинський держлісгосп".

Обговорити на форумі