друкувати


В Рогатинському районі відбувся семінар-практикум для голів молодіжних рад

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-16 11:23:13
15 квітня 2010 року в с.Липівка Рогатинського району відбувся семінар-практикум для голів молодіжних рад, молодіжних громадських організацій, представників органів студентського самоврядування та молодих депутатів місцевих рад Рогатинського району на тему: "Молодіжне самоврядування: становлення та перспективи розвитку".

З привітальним словом до учасників семінару звернулись: голова районної ради М.Попель, заступник голови райдержадміністрації Т.Кравець, заступник голови районної ради О.Вовкун та сільській голова с.Липівка Г.Верстин, повідомляє Управління у справах сім'ї та молоді Івано-Франківської ОДА.

В ході семінару були заслухані виступи: начальника відділу молодіжної політики управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації В.Семківа на тему: "Органи молодіжного самоврядування: їх основні завдання та повноваження. Організація внутрішньої роботи", директора Івано-Франківського обласного молодіжного центру праці Л. Аронець - "Молодь і працевлаштування. Реальні підходи в період економічної кризи", начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Рогатинської райдержадміністрації У.Мартинюк - "Роль молодіжних рад в реалізації молодіжної політики району".

Під час семінару його учасники ознайомились з діяльністю молодіжних рад с.Липівки, с.Чесники, студентської ради Рогатинського агроколеджу та молодіжної громадської організації “Козацька січ”.

Також в ході семінару з нагоди відзначення Дня довкілля відбулась екологічна акція "Посади своє дерево", в ході якої закладено пам’ятну алею.

Семінар-практикум відбувся на виконання обласної комплексної Програми "Молодь Прикарпаття" (2010-2015 роки), затвердженої рішенням сесії обласної ради від 27.11.2009 р. №933-34/2009.

Обговорити на форумі