друкувати


Жертві ґвалтівника вдалося вибратися з могили

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-15 03:51:43
Ямайський таксист з викрав 12-річну дівчинку (Келі Вілсон), зґвалтував і живцем закопав у землю. Але жертві ґвалтівника вдалося вибратися з могили і заявити на нього в поліцію.

Таксист викрав дівчинку минулого місяця на автобусній зупинці в столиці Ямайки, Кінгстоні, потім він відвіз дівчинку до будинку, де зґвалтував її і душив до тих пір, поки вона не втратила свідомість, повідомляє ТСН.

Вирішивши, що жертва мертва, чоловік живцем поховав її в неглибокій могилі і зверху засипав камінням. Дівчинка сказала поліції, що вона прийшла до тями і змогла вибратися з-під землі.

Влада Ямайки заявляє, що в останні часом почастішали випадки викрадення дівчаток та дівчат, в більшості випадків викрадачами є таксисти.

Відзначимо також, що зґвалтування дівчаток таксистами характерне не лише для Ямайки.

Так на початку січня ізраїльська поліція затримала 64-річного араба-таксиста за підозрою в тому, що він у новорічну ніч зґвалтував 17-річну дівчинку в Тель-Авіві.

Таксист приїхав за викликом, забрав дитину, щоб довезти до місця призначення, але певному етапі звернув з обумовленого маршруту, накинувся на дівчинку і зґвалтував її.

Обговорити на форумі