друкувати


Сьогодні ВР розгляне держпрограму економічного і соціального розвитку на 2010 рік

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-15 11:29:58
Верховна Рада відкрила пленарне засідання. Сьогодні парламентарії розглянуть державну програму економічного і соціального розвитку на 2010 рік.

Вранці в залі реєструвалися 402 депутати, повідомляє ТСН.

Рада почала засідання з розгляду проекту ухвали про стан, завдання і подальші перспективи подолання наслідків Чорнобильської катастрофи, а потім приступить до програми соціально-економічного розвитку.

Після цього парламент розгляне пропозиції президента до законопроекту №3062, що передбачає введення здійснення фінансового моніторингу нотаріусами, адвокатами і ріелторами.

На порядку денному також ряд законопроектів про посилення соціального захисту інвалідів, проект закону про питання міждержавного усиновлення, проект ухвали про святкування пам'ятних дат в 2010.

Парламент планує разом з цим розглянути в другому читанні законопроект №3051-1 про обрання мерів міст по мажоритарній системі абсолютної більшості, зміни законів Про міліцію, Про оперативно-розшукову діяльність, Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту.

Всього в порядку денному 40 законопроектів.

Вчора, 14 квітня, Кабінет міністрів схвалив проект держпрограми соціально-економічного розвитку країни на цей рік і вніс його до Ради. Представляти проект в Раді від імені Кабміну буде перший віце-прем'єр Андрій Клюєв.

Як повідомлялося, перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв запевнив, що закон про державний бюджет на 2010 рік буде прийнятий до 1 травня, заявив перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв.

Обговорити на форумі