друкувати


Сплата податків та виплата зарплати на контролі влади

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-14 04:36:15
Відбулося чергове засідання комісії з питань забезпечення і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, соціальних виплат Калуської міської ради, в роботі якої взяла також участь заступник начальника Калуської ОДПІ Ольга Мирон.

Вона проінформувала присутніх про підприємства, які нарощують податковий борг - ПП "Томметал", ЗАТ "Калуський машинобудівний завод", ТЗОВ"СПК Калуш" та ін. Оскільки через таких неплатників страждає міський бюджет, комісія вирішила доручити земельному відділу міської ради підготувати подання у прокуратуру по найбільших боржниках по платі за землю, повідомляє Калуська ОДПІ.

Розглянули на засіданні і два подання прокуратури щодо порушення приватними підприємцями законодавства про працю. Ці підприємці не укладали трудові угоди зі своїми працівниками, а виплачували зарплатню в "конвертах", не подаючи при цьому звітності у контролюючі органи. За допущені порушення підприємці за рішенням суду були оштрафовані. Разом з тим прийняте рішення про посилення контролю працівниками податкової інспекції та центру зайнятості за діяльністю приватних підприємців при постановціна облік та укладанні трудових угод.

Обговорити на форумі