друкувати


Вбивство відомого бізнесмена з Надвірної Олійника розкрито?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-14 11:26:47
Один з підозрюваних у вчиненні вбивства відомого бізнесмена з Надвірної Володимира Олійника затриманий і перебуває в Івано-Франківському СІЗО. Йому пред’явлено обвинувачення.

Про це під час прес-конференції 12 квітня заявив начальник УМВС в Івано-Франківській області Василь Варцаба. З його слів, затриманий виконував під час скоєння злочину функції водія. В той же час, сьогодні міліція вже знає і безпосереднього виконавця, і замовника вбивства. Останній, як повідомив головний міліціонер області, наразі перебуває за кордоном.

В.Варцаба також розповів про хід розслідування інших резонансних злочинів, вчинених на Прикарпатті, зокрема вбивства бізнесмена Михайла Слободяна та побиття редактора газети "Коломийський вісник" Василя Дем’яніва.

В першому випадку, - зазначив очільник УМВС, - злочин можна вважати розкритим. Підозрюваний затриманий і йому пред’явлене обвинувачення. Нагадаємо, М.Слободяна було вбито пострілом у потилицю в покинутій військовій шахті. Мотиви злочину прикарпатська міліція вбачає у намаганні заволодіти грошима та особистим майном загиблого.

Що ж до побиття В.Дем’яніва, як зазначалося на прес-конференції, створено слідчо-оперативну групу зі співробітників обласного управління, яка постійно перебуває в Коломиї. "Поки не розкриють злочин, - додому не покажуться" - зазначив пан Варцаба.

Усі три справи перебувають на особистому контролі начальника Управління.

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі