друкувати


Юристи з'ясовують для чого директора газети "Експрес" примусово доставили до міліції

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-13 05:14:32
Сьогодні у Львові біля одного зі слідчих відділків міліція розтрощила камеру журналістам газети "Експрес", які приїхали довідатися причину, з якої директора газети "Експрес" примусово доставили до міліції. Про це ІМК повідомив головний редактор "Експресу" Ігор Починок.

За його словами, сьогодні о 8 ранку в квартиру до директора газети "Експрес" вдерлися двоє людей і, демонструючи нібито постанову про примусове приведення свідка, намагалися виштовхати його із квартири. І.Починок додав, що директор газети "Експрес" є батьком трьох дітей, двоє з яких (віком 7 місяців і 6 років) на той час перебували у квартирі, залишилися самі після того, як їх батька забрали.

"Я та група журналістів під’їхали до слідчого відділку, у який забрали нашого директора, пред’явили посвідчення, попросили пояснити, з якого приводу відбуваються ці процесуальні дії, а далі почалася брутальна розмова, штовханина, нас практично почали бити, розтрощили камеру", - сказав І.Починок.

За його словами, відео бійки найближчим часом з'явиться в Інтернеті.

Головний редактор "Експресу" також розповів, що директору газети слідчі поставили кілька запитань у рамках невідомої для нього справи, у якій він нібито проходить свідком, і на цьому все скінчилося.

"Тому постає запитання: який зміст цього фашизму, чому його не попередили про те, що він свідок, чому не надіслали повістку?", - сказав І.Починок, додавши, що зараз юристи розбираються у цій справі.

Обговорити на форумі