друкувати


У Луганську з’явилося близько 40 білбордів із зображенням Леніна

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-08 11:34:24
У Луганську з’явилося близько сорока білбордів із зображенням Леніна. На них зображений Володимир Ленін, а поряд – напис: "Ну як вам живеться при капіталізмі?". Ідею цієї реклами пояснив секретар луганського обкому КПУ Максим Чаленко.

Так місцевий осередок Компартії вирішив відзначити день народження лідера світового пролетаріату, повідомляє ТСН.

"Він нагадує про те, що народився Володимир Ілліч. А з іншого боку в стислій формі показані його ідеї. Показує, що у людей є вибір: капіталізм, або соціалізм", – зазначив секретар луганського обкому КПУ.

До 9 травня луганські "червоні" готують нові білборди і натякають, що нова зовнішня реклама буде із сюрпризом. Тим часом в Інтернеті з’явилася інформація, що цим сюрпризом виявиться зображення Йосипа Сталіна.

У мерії зазначають, що відстежувати рекламу на щитах – не їх компетенція. За це відповідають інші органи.

"За законодавством є тільки три органи, які стежать за дотриманням закону про рекламу. Це Антимонопольний комітет, Комітет із захисту прав споживачів і Комітет з питань телебачення і радіомовлення. У нас немає прав втручатися у зміст і форму реклами", - пояснив начальник відділу реклами міської ради Анатолій Авершин.

Тим часом активісти обласного відділення Комуністичної партії пообіцяли відремонтувати пам’ятники Леніну та взяти під охорону монументи, що стоять на збанкрутілих підприємствах.

Також луганські комуністи не виключають, що в області незабаром з’явиться пам’ятник Йосипу Сталіну.

Нагадаємо, запорізькі комуністи мають намір до 9 травня встановити в місті пам'ятник колишньому радянському керівнику Сталіну. Комуністи не отримали від влади Запоріжжя землю під пам'ятник Сталіну, але все одно планують поставити його - на приватній ділянці.

Обговорити на форумі