друкувати


В Івано-Франківську з'явився інвестор, який хоче за власний кошт ремонтувати дороги

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-02 06:07:16
В Івано-Франківську з'явився інвестор, який у 2010 хоче за власний кошт ремонтувати дороги. Мова йде про вулиці Проектну, 24 серпня, Дудаєва, Новгородську та Бельведерську.

Кошти за ці роботи виконувач готовий отримувати пізніше з бюджету впродовж наступних трьох років. Управлінці запевняють від такої домовленості місто лише виграє. Текст відповідної угоди розглянули депутати. Від неї вони не в захваті. Кажуть обурює те,що приймати рішення потрібно виключно під певну структуру.

Це, за словами бютівців, корупція. Тому депутати вимагатимуть проведення тендеру, аби перемогла та фірма, яка запропонує найпривабливіші умови. Окрім цього депутати мають намір утворити міжфракційну робочу групу, яка вивчить нинішній стан доріг в місті. Також перевірять ефективність використання коштів, які виділялися на реконструкцію полотна в минулих роках. Щоправда таку ініціативу чиновники розцінюють як свідоме затягування початку ремонту доріг. Тож текст конфліктної угоди спробують повторно розглянути на наступній сесії.



Джерело: Радіо "Західний полюс"
Обговорити на форумі