друкувати


Боротьба з незаконною рекламою в Івано-Франківську захлинається

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-01 04:26:17
Кампанія з демонтажу незаконно встановлених біг-бордів та інших рекламних споруд в Івано-Франківську наштовхнулася на раптову проблему.

Демонтованих конструкцій накопичилось так багато, що складувати їх стало нікуди. "Демонтовані банери, - розповідає "Експресу" директор КП "Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр" Вікторія Шахоріна, - вже займають третину нашого офісу".

В зв’язку з цим, пані Шахоріна звернулась до керівництва міськвиконкому з проханням виділити для потреб її підприємства відповідне складське приміщення. В свою чергу, Івано-Франківський міський голова порадив керівництву КП "Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр" заморозити захроду з демонтажу незаконної реклами на період підготовки та проведення Великодніх свят. "Іде страсний тиждень – не будемо накаляти страсті, - прокоментував він свою позицію "Експресу", - можливо, за час святкувань порушники законодавства усвідомлять свою вину і самі захочуть оплатити усі дозволи". Натомість, пообіцяв після закінчення свят вжити заходів щодо пошуку підходящого складського приміщення для підприємства.

Автор: Сергій БІЛИЙ
Обговорити на форумі