друкувати


Молодь "За Україну!" привела під Кабмін "дешевого клоуна"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-31 03:39:45
Сьогодні, 31 березня молодь "За Україну!" провела біля будинку уряду флешмоб в рамках кампанії "Табачник STOP!" з вимогою звільнення нинішнього Міністра освіти та науки України.

Перед початком акції працівники міліції намагалися не допустити проведення дійства безпосередньо біля Кабінету Міністрів, посилаючись на розпорядження уряду. Тому активістів прогнали на іншу сторону вул. Грушевського, оточивши щільним колом, щоб дійство не побачили перехожі та урядовці.

Та не дивлячись на це, акція все ж пройшла у вигляді театралізованого дійства, під час якого "дешевий клоун" Табачник з бутафорськими погонами полковника і фальшивими відзнаками "тирив гроші" з казни.

"Дешевого клоуна" помістили в імпровізовану клітку, в якій той зробив дірки, щоб дотягнутися до казенних грошей.

Ініші учасники акції при цьому вигукували гасла з вимогою звільнення міністра Табачника і недопущення скасування зовнішнього незалежного оцінювання. В руках вони тримали плакати з написами "Дешеві клоуни дорого обходяться дітям та їхнім батькам", "Відміна ЗНО – хабарі знов", "Табачник STOP!".

"Своєю акцією ми хочемо не лише висловити своє ставлення до діяльності Дмитра Табачника, а й відобразити те, як ставляться до цього українофоба його ж однопартійці, - заявив координатор Громадського Руху "За Україну!" з молодіжних питань Степан Барна, - Борис Колесніков назвав Табачника "дешевим клоуном", який вміє лише "гроші тирити".

"Дмитро Табачник відомий своїми ксенофобськими поглядами і запереченням української історії та державності, - нагадав Барна, - Такі діячі не мають права працювати в уряді, і тим більше виховувати студентів та школярів".

Джерело: За Україну!
Обговорити на форумі