друкувати


За практичною допомогою з декларування – на консультаційні пункти

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-31 11:03:42
На час деклараційної кампанії-2010 у ДПІ в м.Івано-Франківськ створено 5 додаткових консультаційних пунктів, де можна під час кампанії з декларування доходів отримати консультації з питань оподаткування та задекларувати доходи, отримані у 2009 році. Активно працюють у цей час і консультаційні пункти, розміщені у сільських радах, які належать до Івано-Франківської територіальної громади міста.

Так, нещодавно у Хриплинській сільській раді, у відповідності до затвердженого графіку, працівниками ДПІ в м.Івано-Франківську було проведено один з таких прийомів. Навідавшись до консультаційного пункту жителі села Хриплин не лише змогли подати декларації, але і отримати консультації з питань, які їх найбільше цікавили. А найбільше хриплинчан цікавили питання сплати податку за землю та оподаткування спадщини, повідомляє ДПІ в м.Івано-Франківськ.

Інформацію про необхідність декларування неоподаткованих доходів, які були отримані протягом 2009 року, мешканці села мали можливість отримати з засобів масової інформації, могли почерпнути з листівок, розповсюджених у селі на зупинках, біля магазинів, на дошках оголошень та у приміщенні сільської ради.

Під час процесу декларарування доходів платникам податків податківцями також розповсюджувалась спеціальна друкована продукція.

Обговорити на форумі