друкувати


Б.Колесніков: Стадіон у Львові буде побудовано

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-30 01:03:51
Урядова делегація на чолі з Борисом Колесніковим сьогодні перевіряє будівництво львівської арени на Стрийській-Кільцевій. Інспекція матиме дуже важливий результат – сьогодні стане відомий новий генеральний виконавець робіт на стадіоні Львова до Євро-2012.

"Ми домовились з попереднім підрядником, що вони зможуть виконувати певні субпідрядні роботи, оскільки техніка, люди, персонал вже у Львові. Сьогодні ми оглянемо стадіон і я назву нового підрядника", – заявив Борис Колесніков. Віце-прем’єр уточнив, що будівництвом опікуватиметься великий консорціум компаній, серед яких українські, і можливо, хорватські і македонські.

Досі не існує чіткого графіку і плану фінансування, тому Уряд, який взяв на себе всю відповідальність за виконання цього проекту, вирішив доручити будівництво іншому генпідряднику. Віце-прем’єр-міністр України з питань Євро-2012 наголосив: "Ми більше не можемо чекати, побудує компанія стадіон чи ні. Тому ми взяли стадіон в оперативне керування, коли до нас звернулося місто. По стадіону я скажу чітко тоді, коли ми о вже побуваємо на його будівництві. Але арену буде побудовано. Термін – до кінця 2011-го року".

Замовлення на будівництво львівського летовища передадуть компанії "Альтком", яка довела свою компетентність під час будівництва злітно-посадкової смуги в Донецьку.

джерело: Інформаційний центр "Україна-2012" за матеріалами Львівської мерії
Обговорити на форумі