друкувати


Військовослужбовці теж взялись за віники

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-30 11:22:58
Військовослужбовці Івано-Франківського гарнізону прийняли участь у загальноміській толоці, яка відбувалась цими днями у місті.

- Брати участь в цьому заході стало для нас вже своєрідною традицією, - розповідає заступник командира 114 бригади тактичної авіації підполковник Олександр Кухарук. – Як і в попередні роки лопати та віники взяли до рук як особовий склад частини, так і офіцери. Цього разу ми прибрали територію не тільки військових частин, але й всі прилеглі вулички та двори, побілили бордюри та дерева. «Відмовників» у нас не було, навіть ті люди, які заступали у добовий наряд прийшли на прибирання. Адже всі ми пишаємось Івано-Франківськом і хочемо жити у чистому місті.



Загалом на прибирання вийшло близько трьох тисяч військовослужбовців, які зібрали та вивезли до п’яти тон сміття. Тепер на черзі прибирання та підготовка до святкування 65 річчя перемоги у Великій Вітчизняній війні. За словами заступника Івано-Франківського обласного військового комісара майора Любомира Демчука, вже складено відповідні плани та видано наказ по гарнізону, відповідно до якого за всіма частинами гарнізону закріплені монументи та меморіали, і визначено дати проведення робіт.

Автор: Підполковник Тарас ГРЕНЬ, Західний регіональний медіа-центр МО України
Обговорити на форумі