друкувати


Оголошено конкурс на кращий туристичний логотип Яремче

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-29 07:01:51
З ініціативи відділу туризму та рекреації міським виконавчим комітетом Яремчанської міської ради оголошено Конкурс на розробку промоційного (туристичного) логотипу та промоційного слогану (гасла) Яремче.

Переможцям виплачується премія в розмірі: 2 тис. грн – за логотип; 1 тис. грн – за слоган, повідомляє Яремче.org.

Конкурс задуманий з метою сприяння збільшенню привабливості Яремче як центру внутрішнього та міжнародного туризму, популяризації туристичного потенціалу регіону.

Конкурс проводиться з метою вибору найкращої ідеї для туристичної символіки шляхом забезпечення права участі громадськості у формуванні привабливого туристичного іміджу міста через відбір кращого проекту туристичного слогану та логотипу Яремче туристичного.

У конкурсі можуть брати участь усі бажаючі, які нададуть до організаційного комітету конкурсу, затвердженого розпорядженням голови від 19.03.2010 р. № 67-р проект туристичного логотипу та гасла (слогану) Яремче туристичного.

Подані на конкурс проекти мають відповідати темі туризму, бути актуальними в міжнародному контексті, потенційно здатними зацікавити широку міжнародну аудиторію, привернути увагу до Яремче як до центру культурного, активного, гірськолижного та рекреаційного туризму.

Ескіз промоційного (туристичного) логотипу слід подавати в чорно-білому та кольоровому варіантах у друкованому та в електронному вигляді. Ескізи можуть бути надані у вигляді оригінальних шрифтових рішень, спеціальних графічних емблем, а також у вигляді компонування шрифтового рішення та емблеми. До ескізу повинен додаватися короткий текстовий опис. Друковані ескізи емблем надаються на аркушах формату А 4.

Для участі у конкурсі туристичних слоганів необхідно подати заявку та приклад туристичного слогану (короткого рекламного повідомлення про Яремче туристичне, яке б характеризувало місто, підкреслювало його індивідуальність, привабливість і сприяло б залученню туристів).

При розробці ескізів та проектів слоганів слід враховувати, що туристична емблема та слоган мають бути оригінальними та такими, що запам’ятовуються і якнайкраще презентують туристичні об’єкти, туристичний потенціал Яремче. Потрібно передбачити можливість ефективного її використання туристичної символіки як на великих банерах, так і на сувенірній продукції (футболки, кепки, канцтовари та ін.).

Загальна кількість робіт, наданих у межах однієї заявки, не обмежується.

Роботи приймаються до 16.04.2010 року з 9.00 до 16.00 год. щоденно, крім вихідних днів, в відділі туризму та рекреації Яремчанського міськвиконкому (каб. 4), тел. 23011.

Обговорити на форумі