друкувати


Кращими "силовиками" на Прикарпатті виявились рятувальники

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-26 10:21:39
Щорічно обласна організація фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" проводить спортивні змагання між представниками різних силових структур Івано-Франківської області.

Представники різних силових структур області виборювали перемогу у плаванні, бігу та стрільбі. У складі команд було по 4 учасники, котрі виступали кожен у своїх вікових групах. Вже в перший день змагань команда Головного управління МНС в області стала лідером, виступаючи в двох видах з плавання та кросу. Проте, остаточних переможців "Офіцерського триборства" вирішував останній день змагань, де представники силових структур змагалися у стрільбі. В тирі Прикарпатського юридичного інституту розгорілась справжня боротьба. Кожен з учасників змагань намагався заспокоїтись, зібратися з думками, добре прицілитись та попасти в "десятку". Пролунала сотня пострілів, більшість куль пробила мішень, та все ж найвлучнішими знову виявились МНС-ники. Отож, у підсумку змагань безумовним лідером була команда Головного управління МНС в Івано-Франківській області, другими стали представники Прикарпатського юридичного інституту Львівського державного університету внутрішніх справ, третє ж місце посіла команда військової частини 12-41 внутрішніх військ МВС. Найкращий особистий результат показав працівник ГУ МНС в області підполковник служби цивільного захисту, майстер спорту Микола Петрук, котрий виступав у найстаршій віковій групі. Також успішно вписали свою сторінку в історію спортивних здобутків пожежників Івано-Франківщини Сергій Грузін та Степан Олексин, які стали першими в своїх вікових групах та Олег Озарко, котрий здобув друге місце. Переможців змагань було нагороджено кубками, грамотами та грошовими преміями, повідомляє центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Як зізнаються спортсмени МНС, це вже не перша їхня перемога в подібних змаганнях, під час яких якнайкраще можна побачити рівень спортивної підготовленості та витримки, а також рятувальники надіються, що ця перемога є першим кроком для здобуття першості у Спартакіаді.

Обговорити на форумі