друкувати


Івано-Франківські таеквондисти найкращі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-25 12:00:32
19-21 березня в м.Сімферополь відбувся чемпіонат України з таеквондо. В змаганнях взяли участь 350 спортсменів з усіх регіонів України. Делегація з Івано-Франківської області була одна з найчисельніших, - до її складу увійшло 37 чоловік, з яких 31 – спортсмени.

Змагання проходили у п’яти вікових групах та у двох видах програми (спаринг і формальні вправи). За підсумками цього чемпіонату сформована збірна команда України у вікових групах 15-17 р. та дорослі для участі у 26-му Чемпіонаті Европи, що відбудеться з 29 квітня по 2 травня 2010 р. в Швеції. До складу збірної команди України увійшли заслужений майстер спорту Катерина Соловей (вагова категорія до 52 кг.), майстер спорту Руслан Олійник (вагова категорія до 54 кг.), майстер спорту Ігор Максименко (до 80 кг) та заслужений майстер спорту України Артем Василенко (+80 кг), повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

Всі ці спортсмени тренуються під керівництвом заслуженого тренера України, тренера чоловічої збірної команди України Солов’я Олега Ярославовича та представляють ДЮСШ№1 ФСТ Україна.


Обговорити на форумі