друкувати


Україну на "Євробаченні -2010" представлятиме Альоша

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-21 03:33:51
Після багатьох суперечок і скандалів країна нарешті дізналася і’мя артиста, який представлятиме Україну на "Євробаченні -2010".

Співачка Альоша, яка в прямому ефірі виконувала пісню "To be free", зовсім незабаром поїде в Осло, аби гідно представити нашу державу європейській публіці, повідомляє Прес-служба Першого Національного.

Справжня інтрига розгорнулася під час оголошення балів всіх 20 конкурсантів. Фаворитки Альоша і Маша Собко отримали однакову кількість балів (36), тому журі конкурсу змушене було вирішити, хто з двох дівчат все ж таки отримає перемогу. Напруга у студії була неймовірною, адже обидві виконавиці надзвичайно талановиті. Після недовгих переговорів ім’я переможиці оголосила Ганна Герман, заступник Голови Адміністрації Президента України і Голова оргкомітету "Евробачення" Україна 2010: "Це був не простий вибір, тому що обидві дівчини, які вийшли у фінал, виявилися надзвичайно обдарованими."

Хвилюванням і радощам Альоші не було меж, дівчина на біс виконала свою пісню, після чого зала аплодувала їй стоячи.

"Я зовсім не очікувала, що переможу. Зазвичай, на Євробачення їдуть артисти, які відомі і вже давно на сцені. Взагалі, я готувалася до конкурсу "Нова хвиля", але мій продюсер зателефонував і запропонував взяти участь у Національному відборі. Я дуже рада, що моя пісня сподобалася людям і вони підтримали мене сьогодні. Назва пісні каже сама за себе і має соціальний характер. Я співаю проти тих рамок, в які вганяють себе люди. Ми маємо розуміти, що абсолютно вільні у всьому", - сказала Альоша.

Альоша, справжнє ім’я якої Олена Кучер, народилася 14 травня 1986 року в місті Запоріжжя. З дитинства в Оленки були помітні здібності до музики: з п’ятого класу вона співала у шкільному хорі, з 15 років займалася в студії "Юність", а вдома вчила тексти пісень радянських та зарубіжних виконавців. У 18 років Олена вступає до Київського національного університету культури та мистецтв на факультет естрадного вокалу. І вже в 2009 році Альоша підписує контракт з продюсерським центром "Catapult music".

Конкурсанти виклалися сьогодні на всі 100%. Сльози радості і розчарування, посмішки і оплески фанів, адреналін і неймовірні переживання...

Результати голосування першої десятки:
1. Альоша
2. Маша Собко
3. Олексій Матіас
4. Наталія Валевська
5. Злата Огневич
6.Ірина Розенфельд
7. Василь Лазарович
8. Гурт "Закльопки"
9. Дует "Stereo"
10. Іван Березовський

Обговорити на форумі