друкувати


Володимир Кличко переміг Едді Чемберса у 12 раунді

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-21 03:24:35
Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі за версіями IBF/IBO і WBO Володимир Кличко провів успішний захист своїх титулів у поєдинку з американцем Едді Чемберсом. "Швидкий" Едді вистояв усі 12 раундів, однак був нокаутований у заключну хвилину поєдинку. Ця перемога стала 54-ю у кар'єрі Володимира Кличка.

51 тисяча глядачів на футбольному стадіоні ESPRIT Arena у Дюссельдорфі стали свідками впевненої перемоги Володимира, повідомляє ТСН.ua.

Вже у середині другого раунду після серії ударів Кличка Чемберс "поплив". З третього раунду Кличко знайшов для себе зручну дистанцію і перегравав американця за очками. Протягом всього бою Кличко грамотно зберігав зручну для себе дистанцію, добре працюючи на ногах і утримуючи суперника джебом.

У заключному раунді Чемберс не вистояв, опинившись у важкому нокауті за кілька секунд до фінального гонгу.

Зазначимо, що на початку другого раунду Чемберс намагався завалити Кличка на ринг бійцівськими прийомами. За це американець отримав усне попередження від рефері.

Додамо, що у поєдинку була незапланована перерва після 9-го раунду. Чемберс порвав праву рукавичку і американцю терміново поміняли її.

Обговорити на форумі