друкувати


Яскраві й безтурботні 60-ті знову в моді

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-18 07:32:44
Яскраві й безтурботні 60-ті знову в моді. Це підтвердила величезна кількість прихильників тогочасної музики, які завітали на тематичну рок-н-рольну вечірку.

Її організатор місцевий студент Юрко Шацький. В нашому місті, констатує він, немає гуртів, які грають у такому стилі. Тож музиканти виконують здебільшого кавери на незабутні хіти Елвіса Преслі, Бітлз та Чака Беррі. Для наступних "рок-н-рол паті", каже Юрко, доведеться шукати просторіше приміщення бажаючих повеселитися у стилі ретро дедалі більше.

Хлопець мріє про справжній "оупен-ейр" масштабну вечірку під відкритим небом на одній з центральних площ міста. На неї хоче запросити відомі вітчизняні проекти, що грають рок-н-рол та рокабіллі.

Наразі відгукнувся "Механічний апельсин" гурт з Борислава, що працює у столиці. Зазвичай хлопці грають у спеціалізованих клубах та на байкерських зльотах. В Івано-Франківську виступають вперше. Барвисте вбрання, дивакувате взуття і аксесуари, а також високі зачіски молодь у цих модних трендах середини минулого сторіччя заполонила середмістя. Серед гостей вечірки не лише студенти, а й крихітні малюки з батьками, котрі закохані у божевільний шал рок-н-ролу.



Джерело: Радіо "Західний полюс"
Обговорити на форумі